Briefje van de maand december

De winterstop komt er terug aan...

Beste ouders en leden

Tussen al het 'slechte' nieuws omtrent corona, brengen wij graag goed nieuws! Momenteel gaan de activiteiten nog steeds door. We hebben er alvast superveel zin in. 
 
Overzicht van de activiteiten
  • Zondag 5 december komt de Sint (fysiek) naar de Chiro van 14u tot 17u. We hebben voor een veilige oplossing gezorgd! (Tip: een dikke trui en jas aandoen) De Sint en zijn pieten hopen dan ook zo veel mogelijk leden te verwelkomen! Verkleed komen mag nog steeds. In bijlage zit er ook een leuke Chiro-Sint kleurplaat die jullie morgen eventueel kunnen afgeven!
  • Zondag 12 december is er activiteit van 14u tot 17u. Deze activiteit zal buiten plaatsvinden, ongeacht het weerbericht. 
  • Het kerstfeestje op vrijdag 17 december gaat door op een alternatieve manier! Opnieuw is warme/dikke kledij aangeraden.
    • Voor de Sloebers en Speelclub  gaat dit door van 18u tot 20u aan de lokalen.
    • Voor de Rakwi's, Tito's en Keti's gaat dit door van 19u tot 21u aan de lokalen. Helaas gaat het bowlen dit jaar niet door. 
De eerste activiteit na de winterstop staat momenteel gepland op zondag 6 februari. Door de onzekere examenroosters van de leiding, bestaat de kans dat we eerder de werking terug opstarten. We brengen jullie dan uiteraard op de hoogte. 
 
Vele groetjes!
De leiding