Kamp 2021

We mogen op kamp!

Beste ouders en leden

Goed nieuws: we mogen op kamp vertrekken in bubbels van 100! De leiding is alvast enthousiast om te kunnen vertrekken. In dit bericht staat alle belangrijke info opgesomd om je kind te kunnen inschrijven!
 

1. Kampdata

De kampdata deelden we reeds mee. Door de versoepelde coronamaatregelen vertrekken de Keti's één dag vroeger. De rest blijft zoals het was. 

  • Sloebers: 16 tot 23 juli
  • Speelclub: 16 tot 23 juli
  • Rakwi's: 16 tot 23 juli
  • Keti's: 13 tot 23 juli

2. Kampplaats en -vervoer

Aangezien we enkele jaren op rij naar Limburg afzakten, besloten we om dit jaar dichter bij huis te blijven. Het adres van de kampplaats is:

Het Rokken A+B
Aardappelhoekstraat 129
8800 Roeselare

De Sloebers, Speelclub en Rakwi's zullen met het openbaar vervoer naar de kampplaats reizen. Voor de Keti's blijft het een verrassing! Om terug te keren hebben we besloten geen bus te huren. Daarom zouden we graag een beroep doen op jullie om je kind te komen halen. Meer info hierover volgt nog.

3. Kampprijs

Dit jaar ligt de prijs een stuk lager dan vorig jaar, aangezien de busreis wegvalt. Onderstaande prijzen zijn voor het eerste kind. Voor broers of zussen wordt er 10 euro afgetrokken.

  • Sloebers: 170 euro
  • Speelclub: 170 euro
  • Rakwi's: 170 euro
  • Keti's: 200 euro

Wie wenst, kan ook in schijven betalen door een mailtje te sturen.

4. Inschrijving

Al helemaal enthousiast om op kamp te vertrekken na het lezen van de info? Om jullie kind in te schrijven, vragen we dit formulier in te vullen per kind: https://forms.gle/95ZFu8q7hooaUGC1A

De inschrijving is pas voltooid als het kampgeld tegen 9 juni betaald is op volgend rekeningnummer: BE12 1030 5584 5392. Ouders die wensen om het bedrag te laten storten, kunnen ons dit via mail melden.

5. Corona-maatregelen

Momenteel zijn we volop aan het werk om het kamp coronaproof te maken. We vermoeden dat alles grotendeels hetzelfde zal zijn als vorig jaar. Toch plannen we in de week van 25 juni nog een infomoment in over de exacte maatregelen die we zullen treffen.

De enthousiastelingen die zich al ingeschreven hebben, kunnen 9 juli alvast in hun agenda noteren. Van 18u tot 20u kunnen de bananendozen met bagage gebracht worden bij Vanneste in Moen.

Indien er nog vragen zijn, kunnen jullie ons altijd terugmailen of telefonisch contacteren. Hopelijk zijn jullie even enthousiast als ons!

Groetjes, 
CHIRO MOEN