Laatste activiteit! (Rawki, Keti, Aspi)

De laatste activiteit voor Rakwi's, Keti's en Aspi's!

Beste ouder(s) en leden,


Eerder lieten we weten dat op 16 mei jammer genoeg de laatste Chiro-activiteit zal plaatsvinden. Om het jaar mooi af te sluiten, hebben we enkele dingen in petto voor jullie. Samen met de Rakwi's, Keti's en Aspi's gaan we op verplaatsing! Wat we precies zullen doen, houden we nog een klein beetje geheim. Wat we wel al kunnen verklappen, is dat het een SPETTERENDE dag zal worden.


 

KOSTPRIJS
Voor de Rakwi's bedraagt de activiteit: 6 euro
Voor de Keti's en Aspi's bedraagt de activiteit: 20 euro
Dit kan gestort worden op het volgend rekeningnummer met als mededeling de naam van het lid.
BE12 1030 5584 5392


REGELING
We verzamelen met zen allen om 11u aan de lokalen en zouden om 17u terug zijn. Kom met de fiets want we zullen ons met de fiets verplaatsen naar onze activiteit. Zorg dat de fiets in orde is voor een fietsritje van 30 minuutjes heen en 30 minuutjes terug. 
We zullen ook samen picknicken dus voorzie ook een picknick voor 's middags.


WAT BRENG JE MEE

Rakwi's:
Voorzie aangepaste kledij volgens de weersomstandigheden en draag stevig schoeisel. Een zaklamp wordt ook aangeraden om mee te nemen.

Keti's & Aspi's:
Het beste is om sportieve/gemakkelijke kledij te dragen, aangepast aan het weer. Stevig schoeisel is een aanrader. Voorzie ook reserve kledij aangezien er een wateractiviteit op het programma staat en jullie dus misschien wel eens in water zouden kunnen vallen. Voorzie ook eventueel een muntstuk van 50 cent. Hiermee kan een locker gebruikt worden om jullie rugzakken en reserve kledij in op te bergen.


Voor beide groepen is het verplicht een mondmasker te dragen. Voorzie eventueel 1 extra bij de Keti's en Aspi's.
ZEER BELANGRIJK: vergeet jullie piknick en een goed rijdende fiets niet!


Veel liefs, 
De Rakwi, Keti en Aspi leiding xx