Nieuwe regels!

Er werden nieuwe regels door de Overheid bekendgemaakt, wat betekent dit voor ons?

Deze week werden er door de Overheid nieuwe regels gemaakt voor het jeugdwerk. Hieronder een overzicht:
 

  • Activiteiten voor -12-jarigen (Sloebers, Speelclub en Rakwi's) kunnen nog steeds plaatsvinden. Toch wordt het aantal deelnemers per bubbel gereduceerd naar een maximum van 10 leden, exclusief leiding.
     
  • Goed nieuws voor de activiteiten voor +12-jarigen (Keti's en Aspi+): de activiteiten worden terug opgestart vanaf zondag 7 februari. Het aantal deelnemers is ook beperkt tot een maximum van 10 leden, exclusief leiding.
  • Er wordt aangeraden om uw zoon/dochter te laten kiezen voor 1 naschoolse activiteit. We zullen dit niet controleren, maar vertrouwen op jullie eerlijkheid.
     

Voor onze werking betekent dit dat we zullen werken met een beurtsysteem:

  • De -12-jarigen krijgen activiteit op zondag 31 januari en zondag 14 februari van 14u tot 17u.
  • De +12-jarigen krijgen activiteit op zondag 7 februari en zondag 21 februari van 14u tot 17u.


Om een goede inschatting te kunnen maken van het aantal leden en bubbels, vragen we u om deze enquête in te vullen: https://forms.gle/MoXzhCHhBzseJ71H9

Ten slotte willen we herhalen dat alle hygiëne maatregelen van kracht blijven. Het is belangrijk om aangepaste kledij te dragen volgens het weer, want de norm 'buiten spelen' blijft gelden. Daarnaast vragen we ook om een eigen drinkfles te voorzien en uw zoon/dochter niet naar de activiteit te sturen als hij/zij ziek is.


Bedankt voor jullie begrip en medewerking!
Vele groetjes!
CHIRO MOEN