Tijdelijke STOP

De Coronacijfers stijgen: wat betekent dit voor onze werking?

Beste ouders en leden, 

Zoals jullie waarschijnlijk al gehoord hebben, stijgen de cijfers meer en meer en werden er nieuwe regels opgelegd voor jeugdverenigingen. Maar, wat houdt dit precies in?
Na een online vergadering met de leiding hebben enkele (moeilijke) knopen doorgehakt. Hieronder een overzicht:

Voor leden +12 jaar:

  • Voorlopig geen activiteiten meer, dit is voor onbepaalde duur.

Voor leden - 12 jaar:

  • In de herfstvakantie (zondag 8 en 15 november) zal er geen Chiro zijn. 
  • Ondertussen zullen er weer online activiteiten worden georganiseerd via onze facebookpagina: Chiro-Uniform aandoen en meedoen is de boodschap!
  • Als de cijfers de goede kant opgaan, zal de Chirowerking weer starten op 22 november.

Door de stijgende coronacijfers en de aangekondigde lockdown, voelen we ons genoodzaakt om deze verantwoordelijkheid op te nemen. Dit is zowel voor de leden, als de ouders, als de leiding geen leuke zaak. Toch is het in belang van de veiligheid en gezondheid van de leden.

Met de leiding zullen we week na week de situatie opvolgen. Op 15 november zal de beslissing genomen worden of we de activiteiten op 22 november terug zullen opstarten. Jullie zullen hiervan dan ook op de hoogte gebracht worden via mail en onze sociale media.

Houd het veilig & houd jullie aan de afspraken! Alleen zo kunnen de Chiro-activiteiten terug opstarten. Deel dit bericht met zoveel mogelijk ouders, zodat iedereen op de hoogte is! TOT SNEL!

Elleboogje en voetje
CHIRO MOEN